Dragi korisnici i prijatelji,
imamo nekoliko obavijesti o radnom vremenu i provođenju naših aktivnosti u skladu s novonastalom situacijom:
1. Drop in centar Udruge Terra na adresi Uski prolaz 11 do daljnjeg će provoditi samo aktivnosti zamjene igala prema uobičajenom radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 10 do 17h. Trenutno nije moguće boraviti u prostoru dnevnog boravka. Za sve informacije dostupni smo i telefonski na broj 330 490.
2. Mobilni tim Savjetovališta Udruge Terra koji svakodnevno obilazi korisnike nužnog smještaja privremeno obustavlja odlaske na teren i tijekom radnog vremena (od pon do pet, 9-16h) članovi tima Dajana i Marko za sve informacije dostupni su telefonski.
3. Svi korisnici Terrinog Savjetovališta na adresi Krešimirova 12 i svi vi koji ste u potrebi za razgovorom i psihološkom podrškom u ovim izvanrednim okolnostima, zbog preporuke o izbjegavanju kontakata uživo, privremeno obustavljamo grupna i individualna savjetovanja, osim u slučajevima hitnoće.
Prije dolaska u Savjetovalište obavezna je najava telefonom kako bismo procjenili stupanj hitnoće i zdravstvenog rizika, a po dolasku u Savjetovalište od iznimne je važnosti držati se preporuka za čuvanje zdravlja i općih mjera zaštite.
Stojimo vam na raspolaganju putem telefona, e-maila, WhatsAppa, Vibera i Messengera.
Kontaktirajte nas na navedene brojeve ili e-mailom:
051 337 400 (za opće informacije i pitanja)
091 368 7355 Ilinka (ilinka@udrugaterra.hr)
091 250 1823 Ivona (ivona@udrugaterra.hr)
091 123 5711 Nikola (nikola@udrugaterra.hr)
Dostupni smo i putem ove stranice.
Budimo savjesni, solidarni i odgovorni te svojim ponašanjem zaštitimo sebe i druge!