Udruga Terra danas sudjeluje na Sajmu zdravstvenih inovacija kojeg udruga Krijesnica u sklopu EU projekta „Zdravstveni opservatorij“ organizira povodom Svjetskog dana zdravlja, 7. travnja od 15 do 18 sati.

Sajam se održava u hibridnom formatu u Zagrebačkom inovacijskom centru – ZICER na adresi Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački velesajam, Paviljon 12, 1. kat, te putem platforme Zoom uz livestream na FB stranici udruge Krijesnica.

Cilj sajma je potaknuti raspravu o značaju inovacija u pružanju kvalitetne zdravstvene zaštite i liderstva u upravljanju promjenama te predstaviti nekoliko inspirativnih primjera zdravstvenih inovacija koje nastoje zaživjeti u hrvatskoj praksi te se kontinuirano razvijaju u kontekstu uvođenja promjena u zdravstvu i pomaka prema kvalitetnijoj, dostupnijoj i integriranoj skrbi.

Program sajma

Naš Nikola Serdarević sudjeluje u okviru panel diskusije (3. točka u programu od 15:45 do 16:45) u sklopu kojeg će se predstaviti inspirativne zdravstvene inovacije poput bolničke putovnice za osobe s poremećajem iz spektra autizma, sučelja Healthcare online – HERO, portala Dr.hr – Vaš online doktor i suradničke mreže Zdravstveni opservatorij.