Drage kolegice i kolege,

pozivamo Vas na virtualnu konferenciju “Izazovi pružanja zdravstveno-socijalnih usluga ranjivim skupinama našeg društva” u sklopu projekta MentoRI – razvoj i uvođenje inovativne socijalne usluge mentorstva za aktivno socijalno uključivanje i povećanje zapošljivosti ranjivih skupina koja će se održati u srijedu, 7.7.2021. godine u terminu od 10:00 do 13:30 putem virtualne platforme Zoom.
Projekt MentoRI – razvoj i uvođenje inovativne socijalne usluge mentorstva za aktivno socijalno uključivanje i povećanje zapošljivosti ranjivih skupina provodi Grad Rijeka u partnerstvu s udrugom Terra u razdoblju od 15.2.2021.-15.2.2023. Projekt sufinancira Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.

PROGRAM KONFERENCIJE

Program konferencije sadržava predavanja i plenarne rasprave u okviru kojih će sudionici moći aktivno participirati u radu same konferencije. Cilj konferencije je sa stručnog aspekta saznati stanje i izazove u gradu Rijeci i okolici u području pružanja zdravstveno-socijalnih usluga osobama u riziku od socijalne isključenosti, s glavnim osvrtom na djecu i mlade (prvi dio konferencije) i osobe koje primaju zajamčenu minimalnu naknadu (drugi dio konferencije).

PRIJAVA SUDJELOVANJA NA KONFERENCIJI

Prijave sudionika otvorene su do popunjenja kapaciteta. Događaj će biti bodovan od strane relevantnih stručnih komora. Za sudjelovanje na ovom događanju nije predviđena kotizacija.
Za sve sudionike konferencije osiguran je paket promo materijala projekta: majica, platnena torba, bilježnica, kemijska i USB stick.
Poveznicu za pristup događaju svi prijavljeni sudionici dobit će na e-mail adresu navedenu u prijavnici, 6.7.2021, dan prije održavanja konferencije.

VIŠE INFORMACIJA O KONFERENCIJI

U slučaju bilo kakvih pitanja stojimo vam na raspolaganju na e-mail info@udrugaterra.hr ili telefon 051 337 400.

 

Projekt sufinancira Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.