U našem gradu djeluju brojne udruge uz Udrugu Terra i Udrugu Oaza, koje 365 dana u godini promišljaju, slušaju, djeluju, podržavaju, pomažu i mijenjaju, kako bi svojim programima doprinijele ostvarivanju vizije društva jednakih mogućnosti za sve ljude. Moje mjesto pod suncem jedan je od takvih sjajnih programa koje provodi Udruga Centar za kulturu dijaloga.
Moje mjesto pod suncem je program socijalnog uključivanja namijenjen djeci i roditeljima iz obitelji koje žive u lošijim socijalnim i ekonomskim uvjetima.
Program pruža sustavnu razvojnu podršku u stjecanju znanja i vještina te omogućava sudjelovanje u aktivnostima koje bi im inače bile nedostupne.
Donatorskom kampanjom „Moje mjesto pod suncem“ skuplja sredstva za uređenje i opremanje višenamjenskog objekta – solidarnog centra na Pećinama od 380 m2 u kojem bi djeca dobila sadržaje koji su im prijeko potrebni za razvoj u smjeru vlastitih potencijala, a ne svog socijalnog okruženja.
Tim Udruge Terra uključuje se i poziva i vas da se uključite u izgradnju mjesta za #djetinjstvajednakihšansi
Podijelite, donirajte i pomozite #mojemjestopodsuncem pozivom na ????????? ili uplatom na račun kampanje ?????????????????????