Udruga Terra i Udruga za beskućnike i socijalno ugrožene osobe Oaza pozivaju stručnjake i studente za rad na savjetodavnoj besplatnoj telefonskoj liniji da se prijave za volontiranje!

Link na prijavnicu

Kampanja za uključivanje volontera „Budi oslonac!“ provodi se u okviru projekta Oslonac kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH.

Udruga Terra kao nositelj projekta isti provodi u partnerstvu s Udrugom za beskućnike i socijalno ugrožene osobe Oaza iz Rijeke i gradom Rijeka. Projekt je usmjeren na jačanje organizacijskih kapaciteta za pružanje stručne i volonterske psihosocijalne podrške u kriznim situacijama.

Važan faktor jačanja kapaciteta upravo je angažman volontera, stoga pozivamo stručnjake i studente da se prijave i u poticajnom okruženju, uz stručnu podršku i edukaciju, svojim znanjem, vještinama i dobrom voljom doprinesu radu Udruge Terra i Udruge Oaza.

Sve potrebne informacije o volontiranju možete dobiti na e-mail: info@udrugaterra.hr

Projekt Oslonac provodi Udruga Terra s partnerima gradom Rijeka i udrugom za beskućnike i socijalno ugrožene osobe Oaza u razdoblju od 1. svibnja 2022. do 31. listopada 2023. godine. Ukupna vrijednost projekta iznosi 497.587,19 kn.

Projekt sufinancira Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.


Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.