PROJEKT MENTORI – MENTORSKI CENTAR

Info pult za zapošljavanje

U sklopu Mentorskog centra organiziran je Info pult za zapošljavanje. U sklopu Info pulta možeš koristiti sljedeće usluge:

Konzultacije za zapošljavanje i samozapošljavanje

Možemo te savjetovati kako napisati dobar CV, molbu, kako pretraživati Internet i tražiti otvorena radna mjesta, kako se pripremiti za intervju za posao, kako se zaposliti u nekoj drugoj zemlji članici EU itd.

Možemo ti pomoći u izradi poslovnog plana ukoliko se namjeravaš prijaviti za dobivanje HZZ mjere samozapošljavanja. Također te savjetujemo koji pravni oblik izabrati za svoje poslovanje. I druga pitanja koja te zanimaju, a vezana su za otvaranje budućeg posla.

Možemo ti pomoći u izradi osobne dokumentacije i korištenju portala e-Građani.

Konzultacije iz područja financijske pismenosti

Osobne financije ključan su element života svakog građanina jer svakodnevno donosimo financijske odluke. Financijska pismenost osnovica je za profesionalni i osobni razvoj. Kroz konzultacije možete utjecati na poboljšanje vaše razine financijske pismenosti.

Konzultacije iz područja informatičke pismenosti

U današnje vrijeme kada govorimo o pismenosti u kontekstu zapošljavanja, govorimo o informatičkoj pismenosti.  Konzultacije su formirane prema predznanju korisnika. Program uključuje sljedeća područja: Word, Excel, Internet, Elektronička pošta, Društvene mreže. Cjelokupni program se može pogledati na ovim stranicama.

Konzultacije vode stručnjaci iz navedenih područja. Za sva pitanja slobodno dođi do našeg info pulta za zapošljavanje.

Pripremili smo i priručnike koji su bitni za zapošljavanje koje možeš besplatno preuzeti na ovim stranicama.

Nalazimo se na adresi Krešimirova 12 (Udruga Terra).

E-mail: info@udrugaterra.hr

Telefon: 051-337-400

Usluge u sklopu Mentorskog centra su besplatne i namijenjene su za korisnike projekta MentoRI.

Info pult za zapošljavanje je dio projekta MentoRI – razvoj i uvođenje inovativne socijalne usluge mentorstva za aktivno socijalno uključivanje i povećanje zapošljivosti ranjivih skupina koji sufinancira Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda.

lenta euProjekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda

PROGRAM INDIVIDUALNIH KONZULTACIJA

PRIRUČNICI ZA INFO PULT ZA ZAPOŠLJAVANJE